Povestea ”darului cu drag”

În spatele cadourilor formate cu drag, pe care le găsiți aici pentru a fi oferite cu drag, cuiva drag se află mama a doi băieți isteți, năzdrăvani, frumoși, poznași și drăgălași, așa ca toți copiii.

Ideea acestui proiect a pornit în urmă cu mulți ani, pe vremea când nu aveam copiii, dar aveam de cumpărat cadouri copiilor dragi din viața mea.

Și mereu, mai ales atunci, mi se părea o activitate epuizantă. Dacă aveam timp să ajung în magazinele fizice, atunci, cu siguranță ceream recomandarea personalului de vânzări și mergeam pe mâna lor.

Cel mai adesea, conform recomandărilor la fața locului, pentru fetițe cumpăram păpuși iar băiețeilor mașinuțe.

Apoi, am devenit la rândul meu mamă și am realizat că acum din noua postură, cel mai tare mă bucură când copiii mei primesc cărți. Ei, copiii, în continuare, cel puțin la prima vedere se bucurau tot pentru orice jucărie.

Prin urmare, de acum, cadourile pe care le voi oferi copiilor pe care îi cunosc mai bine sau mai puțin bine vor conține aproape de fiecare dată o carte, o jucărioară și un articol vestimentar, cumpărate, desigur din 3 locuri diferite.

Și de câte ori mă duceam la vânătoare de cadouri îmi ziceam că odată o să creez un spațiu unde cei ce caută cadouri pentru copii (dar la rândul lor nu au copii) să poată achiziționa un pachet gata format.

Așadar, aici veți găsi daruri și idei, pentru fetițe și băieței, ordonate în două categorii, respectiv:

  • Dar cu Drag pentru un băiețel
  • Dar cu Drag pentru o fetiță

Majoritatea cadourilor vor conține așadar o carte, un articol vestimentar și o jucărioară.

Cărțile sunt în mare parte enciclopedii sau cărticele care, bazându-mă pe gusturile copiilor mei, le recomand cu drag mai departe.

Articolele vestimentare sunt din bumbac iar jucăriile din lemn.

Produsele se vor vinde numai în varianta de cadou/pachet gata format, aceasta fiind ideea centrală a acestui spațiu virtual.

Produsele vor fi mereu pe stoc, dar stoc mic, componența cadourilor schimbându-se des, dar va păstra mereu aceeași structură: carte. jucărie, articol vestimentar.

Livrare este gratuită și rapidă.

Aceasta este povestea darului cu drag, pe care vă invit să o scriem împreună în mediul virtual.

Cu drag, vă inviț să oferiți daruri cu drag copiilor atât de dragi!

Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *